dimarts, 21 d’abril del 2015

Documents: "Full de pagament d'ESO per al curs 2015-2016" i "Compromís de les famílies amb el projecte de socialització de llibres per a tots els nivells d'ESO"

A continuació us presentem la documentació per realitzar els pagaments pel curs 2015-2016 per la etapa de l'ESO i la documentació del compromís de les famílies amb el projecte de socialització de llibres de l'ESO.

Molt important: llegiu amb atenció els requeriments per justificar els pagaments i recollir els llibres (sense la justificació correcta i per duplicat no es podran recollir)

Full de pagament d'ESO per al curs 2015-2016 (cliqueu sobre l'enllaç per descarregar-lo)

Quan feu els pagaments cal que indiqueu el nom de l’alumne (no el dels pares o tutors) i el curs per al que es matricula. Per a la quota de l’AMPA* (una única quota per família), si teniu més d’un fill matriculat, indiqueu el nom i curs de cada fill.

Entregueu còpies dels justificants juntament amb la matrícula, còpies per duplicat, un joc de les còpies serà per a l’Institut i l’altre per a l’AMPA.


Compromís de les famílies amb el projecte de socialització de llibres per a tots els nivells d'ESO (cliqueu sobre l'enllaç per descarregar-lo)

La socialització de llibres de text neix per l'interès de beneficiar-nos col·lectivament de reduir l’impacte mediambiental que suposa l’edició de llibres en paper i alhora abaratir costos per a les famílies.

Tots els llibres socialitzats són propietat de l’AMPA de l’IES Leonardo da Vinci.

Per poder beneficiar-se del projecte cal ser soci de l’AMPA i l’acceptació de les normes.

L’AMPA es reserva el dret a modificar la normativa si ho creu pertinent, comunicant-ho posteriorment a les famílies.

ATENCIÓ! Per recollir el nou lot de llibres, serà imprescindible haver aportat en el moment de matriculació, el retallable d’aquest compromís signat juntament amb els comprovants de pagament de les quotes (AMPA i llibres) per duplicat (2 còpies de cada quota, un joc de còpies per a l’IES i l’altre per a l’AMPA).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris amb moderació. Gràcies per participar!