dimarts, 19 de maig del 2015

Sol·licituds d'ajuts individuals de menjador escolar curs 2015-2016

L’Ajuntament, en exercici de les seves competències en matèria de serveis socials, convoca ajuts econòmics individuals per a fer front a les despeses derivades de l’assistència a menjadors escolars durant el curs 2015-2016.

Pot ser beneficiari dels ajuts, l’alumnat empadronat a Sant Cugat i matriculat en centres d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics.

Les persones sol·licitants han de complir els requisits següents:
  • No rebre cap altre ajut públic pel mateix concepte si el seu import, sumat al dels ajuts regulats en les bases de la convocatòria, superen el cost del servei de menjador i/o de llibres i material.
  • No tenir deutes de menjador escolar corresponents a altres cursos.
  • Utilitzar diàriament el servei de menjador, tret de causes degudament justificades.
  • Els derivats de les prohibicions establertes a l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
El període de presentació de sol·licituds serà del 18 al 26 de maig de 2015. Les sol·licituds s’hauran de formalitzar en l’imprès específic normalitzat, a disposició de les persones interessatsdes a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament i a la web municipal (al tràmit Ajuts per a menjadors escolars).

Aquestes sol·licituds s’hauran de presentar al Registre de les OAC.

Tràmit relacionat:

Ajuts per a menjadors escolars


Notícia extreta de la web de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris amb moderació. Gràcies per participar!