dijous, 14 de gener del 2016

11ª Convocatòria del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Memorial Manuel Vázquez Montalbán (Curs 2015-16)

La Comissió Memorial Manuel Vázquez Montalbán de la Fundació Sant Cugat convoca el "11è. Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán" destinat a reconèixer aquells treballs de recerca de l'alumnat de Batxillerat dels centres d'educació secundària de Sant Cugat del Vallès que siguin realitzats de forma individual o en grup i que s'hagin dut a terme al centre on estan inscrits, durant el curs 2015-16.

La temàtica, el contingut i l'extensió dels treballs és lliure. Ha de ser, però, una recerca emmarcada en qualsevol de les matèries curriculars, o bé que estigui plantejada de manera interdisciplinar, segons el que estableix l'ordenació curricular de Batxillerat en qualsevol de les seves modalitats: Arts, Ciències de la Naturalesa i de la Salut, Humanitats i Ciències Socials i Tecnologia.

La convocatòria incorpora, a més a més, el "Premi Joan Auladell" al millor treball de temàtica local, tal com s'especifica més endavant, en l'apartat 6. Aquest premi és proposat i dotat pel GEL (Grup d'Estudis Locals) i té com a objectiu evocar la figura d'aquest historiador local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris amb moderació. Gràcies per participar!