divendres, 18 de novembre del 2016

Posa’t la Gorra! arriba a la seva 16 edició

Benvolguts/es mestres, membres de l'AMPA i personal no docent,

El Posa’t la Gorra! arriba a la seva 16 edició.

Aquesta campanya que té l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil fa aquest any una menció especial a l’esport Solidari. Cada vegada són més les persones que volen dedicar el seu esforç i els seus reptes a aquells qui per la seva malaltia no poden practicar-lo durant un cert temps i volem posar en èmfasi tota aquesta gran tasca solidària.

Amb aquesta campanya volem unir els valors que mouen l'esport solidari amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular cursa.

Aquest any... POSA’T LA GORRA!... I corre pels Xuklis!

En aquesta nova edició, ens agradaria comptar de nou, amb la vostra col·laboració i que des de la vostra escola ens ajudéssiu a  donar a conèixer el càncer infantil i a poder distribuir i vendre les gorres.

Els fons aconseguits serviran per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin  tractament als hospitals de referència).

Us esperem el proper 17 de desembre al Zoo de Barcelona i al Parc de la Ciutadella!

+ Informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris amb moderació. Gràcies per participar!