dijous, 16 de març del 2017

Assemblea General Extraordinària de l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Leonardo da Vinci

Benvolgudes famílies,

Tot seguit trobareu la convocatòria a les dues assemblees que se celebraran el dijous 6 d'abril. Al final trobareu un enllaç a la proposta de modificació dels Estatuts de l'AMPA de l'I.E.S. Leonardo Da Vinci, per tal d'adaptar-los a la Llei 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques, per tal que el pugueu revisar abans del dia de l'Assemblea convocada pel pròxim dia 06 d´Abril del 2017, a les 20:00 hrs en primera convocatòria i a les 20:30 hrs en segona convocatòria.

Qualsevol comentari i/o suggeriment serà benvinguda!!!!

Moltes gràcies.

Salutacions.

Assemblea General Extraordinària de l'Associació de Mares i Pares de l'Institut Leonardo da Vinci.  Dijous 06 d'abril a les 19:30 hrs.


L'Associació de Mares i Pares de l’Institut Leonardo da Vinci ens convoca a l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc al menjador del mateix institut el dijous dia 06  d'abril a les 19:00 hrs en primera convocatòria i a les 19:30 hrs en segona.

Ordre del dia:
·                     Benvinguda
·                     Aprovació de la Junta de l'AMPA
·                     Presentació i aprovació de pressupostos per instal·lació persianes a les aules de 1er d'ESO.
·                     Precs i preguntes


Comptem amb la vostra assistència i participació!!!


Assemblea General Extraordinària de l'Associació de Mares i Pares de l'Institut Leonardo da Vinci.  Dijous 06 d'abril a les 20:30 hrs.

L'Associació de Mares i Pares de l'Institut Leonardo da Vinci ens convoca a l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc al menjador del mateix institut el dijous dia 06  d'abril a les 20.00 hrs en primera convocatòria i a les 20.30 hrs en segona.

Ordre del dia:
·                     Benvinguda
·                     Aprovació dels nous Estatuts per adaptar-los segon la llei de l´any 2008.
·                     Precs i preguntes


Comptem amb la vostra assistència i participació!!!


L'AMPA de l’Institut Leonardo Da Vinci està oberta a la col·laboració i participació de totes les mares i pares que ho vulguin. A tots nosaltres ens agrada pensar que amb la nostra tasca estem col·laborant a millorar l’educació de les nostres filles i fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris amb moderació. Gràcies per participar!