dilluns, 10 d’abril del 2017

Primera pedra del nou edifici del Leonardo da Vinci, que es preveu entri en servei el curs 2018-2019

L’alcaldessa, Mercè Conesa, i la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, van col·locat el passat divendres 07/04/2017 la primera pedra del nou edifici que acollirà  l’Institut Leonardo da Vinci. El nou equipament s’ha començat a construir al carrer Alfons d’Aragó, just al costat de l’estació del FGC de Volpelleres, i està previst que obri portes el curs 2018-19.




El nou edifici del IES Leonardo da Vinci, serà de 6 línies d’ESO i 3 de batxillerat. Es calcula que acollirà uns 1.100 alumnes. A l’actual centre s’imparteixen 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat. Al curs 2016-17 té un total de 722 matriculats.
El Leonardo da Vinci ofereix estudis d’Educació Secundària Obligatòria, batxillerat de ciències i tecnologia, batxillerat d’humanitats i ciències socials, cicles formatius de grau mitjà (Gestió administrativa, Activitats comercials, Instal·lacions de telecomunicacions i Atenció a persones en situació de dependència) i cicles formatius de grau superior (Administració i finances, Sistemes de telecomunicacions i informàtics, i Educació infantil).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris amb moderació. Gràcies per participar!