divendres, 10 de juliol del 2015

Comissió de Mobilitat. Memòria de les activitats realitzades per l'AMPA. Curs 2014-2015

Comissió de Mobilitat

Objectiu
Millorar els desplaçaments d'alumnes i familiars fins i des de l'Institut.

Eines 
l'AMPA no pot fer accions sobre infraestructures, tan sols pot incidir sobre les administracions (Ajuntament, Generalitat i Diputació), conjuntament amb la direcció del centre, presentant escrits i demanant reunions per donar a conèixer les necessitats i fer propostes de millora.

Com en tota negociació, moltes vegades s'aconsegueix tot allò que creiem convenient però si que s'han aconseguit millores substancials, sobretot les que depenen de l'Ajuntament. En resum, són les següents:
Accés en bicicleta L'ajuntament ha habilitat un carril bici des de Mira-sol. Tot i que no estem totalment d'acord amb el traçat, hem aconseguit millores de senyalització i protecció.

Accés a peu L'Ajuntament crearà un camí de vianants / ciclistes protegit dels cotxes des de l'Institut fins a l'avinguda dels Països Catalans

Accés en cotxe particular En relació a aquest tema tenim poc a fer mentre la carretera d'accés a l'IES depengui de la Generalitat ja que els tècnics la consideren una carretera interurbana. En el futur està previst que la gestió passi a mans de l'Ajuntament que, esperem, convertirà en una avinguda urbana.

Accés en transport públic (Bus) L'ajuntament ha modificat horaris i recorreguts de dues línies a les hores d'entrada i sortida. Afegint parades específiques per a escolars. Pel curs vinent també es farà a la sortida d'extraescolars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris amb moderació. Gràcies per participar!